3 napos test- és lélekmelegítő program, izzasztó helyzetekkel a komfortzónádon kívül és a szaunában.

Most kiderül, hogy hőre lágyulsz vagy hőre keményedsz?hostehetseg_sm

A Hőstehetség egy olyan wellness-lehetőséggel kombinált önismereti program, amiből annyit veszel igénybe, amennyit szeretnél, és annyit fogsz fejlődni, amennyit megengedsz magadnak.
Azt, amit ezen a 2-3 napos elvonuláson kipróbálhatsz, olyan módszerek támogatják, melyek vezetését legalább 4-5 éve igen nagy élvezettel és szeretettel gyakorlom, mert tapasztalom jótékony hatását.

szofelho_sm

Hiszek a csoport erejében, abban, hogy ha több fejlődni szándékozó ember kerül egy csoportba, egymástól is rendkívül sokat tanulhatnak, képesek egymást ebben támogatni. A közösen eltöltött időt a csoport közös érdeklődése és együttes szándéka szerint határozzuk meg- Legfontosabb alapelv a társak véleményének meghallgatása és tiszteletben tartása. Ha a csoport többsége olyan eszközt is szeretne kipróbálni, ami valamely tagnak nem vállalható, természetesen bizonyos elemek kihagyhatók, de ez a részvételi díjat nem csökkenti.
Ha szereted a kalandokat, szeretsz olyasmit is kipróbálni, amire eddig nem volt alkalmad, vagy nem mertél, akkor gyere közénk!

Ha érdekelnek a részletek, szánj 2-3 percet ennek a kérdőívnek a kitöltésére, és így személyre szabott ajánlatot kaphatsz tőlem.