parazsfeszek_smA kizárólag hölgyeket fogadó all inclusive Parázsfészek szaunaestek évek óta nagy sikernek örvendenek Magyarhertelenden. Nem titkoltan több célja is volt egy ilyen női klub létrehozásának. Egyrészt az egészséges szaunázás népszerűsítése, szabályainak betartása és betartatása, másrészt a testi-lelki feloldódás egy különleges közegben.

Értő szaunamester vezetésével, fedetlen testtel a méregtelenítés akár 10-15 perc alatt is megtörténhet a szaunában. A mi kultúránkban azonban (még) nem természetes sem a textilmentesség, sem a nemek szerint elkülönített szeánsz; pedig már a római kori fürdőkben is külön zajlott a férfiak és nők tisztálkodása és megtisztulása, nem csupán a szemérmesség miatt. Ha elfogadjuk azt, hogy az egészséges párkapcsolathoz a férfiaknak férfi, a nőknek pedig női energiákat kell gyűjteniük és pótolniuk, akkor fontos, hogy legyenek olyan közösségi formák, ahol van erre lehetőség – márpedig erre a hölgyek kevesebb alkalmat találhatnak a hétköznapokban. Emiatt is ideálisnak mondható a havi 1-2 alkalommal megtartott Parázsfészek, ahol a nők „csak csajos”, védett környezetben megtanulhatnak és megtapasztalhatnak mindent az egészséges szaunázásról.

Az alkalmankénti három felöntés témája mindig vagy szezonálisan aktuális, vagy női értékeket érintő tartalmat közvetít. Olyan hely ez, ahol könnyebb kiüresíteni az elménket, hogy beengedhessünk új gondolatokat, érzéseket; ahol lehet „Én-időt” tölteni, de lehet kapcsolódni is. Olyan hely, ahol a nő a képzelt elvárások ellenében valós visszajelzéseket élhet meg saját testéről és testképéről.
Személyiségfejlesztéssel foglalkozó szakemberként is azt látom, hogy ez a különleges szauna élmény kiváló terep a komfortzónából való kilépés megtapasztalásához – ami nélkül a változásokhoz való pozitív viszony elképzelhetetlen. Azt tapasztalom, hogy azok a hölgyek, akik visszatérő vendégek, már pontosan tudják, hogy ez az élmény és idő nekik jár, és párjuk, gyermekeik is jól járnak vele, hiszen egy energiával feltöltött nőt és anyukát kapnak vissza. A Parázsfészek-esteket egy kis hangtálas vízi lebegéssel zárjuk, ami további lehetőséget kínál a maradék feszültség feloldására.

Exkluzív tartalom 2019 őszétől:

 

 

Exkluzív tartalom 2018-ban 7 részes sorozat a FÁK VARÁZSLATOS VILÁGÁRÓL:

A3-eves-PF-2018-con

További lehetőség és ajánlat:

– Egyéni igényre szabott szauna programok intim, zárt körben 8-35 főig egyéni megállapodás szerint.

– Korábbi női tematika: Bennünk élő Istennők

istennok

Amennyiben bármelyik szaunaprogram részletesebben érdekel küldj e-mail-t ide:

parazsfeszek.szauna@gmail.com 

További cikkek a témában:

http://csakanoknek.hu/parazsfeszek-magas-hnofokon/

http://csakanoknek.hu/miert-szaunazz-meztelenul/

http://csakanoknek.hu/te-mit-vallalsz-testi-vagy-lelki-meztelenseget/

http://csakanoknek.hu/te-el-tudod-engedni-magad/

http://csakanoknek.hu/akkor-most-szaunabol-ki-vagy-szaunaba-be/

http://csakanoknek.hu/szabadsag-testben-lelekben/