Családállítás

Lélekre ható, különleges erőket felszabadító élmény!

Ha olyan nehézségeid vannak, amelyeken jó ideje nem tudsz változtatni, ha azt érzed, hogy hiába szeretnél továbblépni, valami láthatatlan erő visszatart, akkor gyere el Családállításra, bármely meghirdetett időpontban.
Olyankor gyere, amikor valódi késztetést érzel erre az önismereti kalandra – biztos lehetsz abban, hogy mindig éppen azok lesznek ott, akiknek ott kell lenniük, mindig olyan esetek merülnek fel, amelyek Rólad is szólnak…

leleksetany_sm

Mi történik egy családállításon?

Az elakadásukat feloldani akaró résztvevőkből és a segítőkből és  álló csoport összejön. A családállító – egyfajta rendezőként vagy mesélőként – nagy-nagy figyelemmel fenntartja a keretet. Minden képviselő az érzeteire figyel, és azt meg is mutatja, elsősorban mozgásban, testbeszédben, vagy éppen az érzelmei kifejezésével. Fontos, hogy szándékmentesen, szubjektív vélemények és ítélkezés nélkül csak közvetítsük azt, ami jön. A folyamat során egy csodálatosan okos (tulajdonképpen emlékező) mező segít abban, hogy mindenki megtalálja a saját családi mezőjében azt a nehézséget okozó mintát, amihez tudattalanul ragaszkodik – és ami visszatartja a változástól.
Ha kellően alázatosak vagyunk, ha képesek vagyunk megtisztelni minden ember nehéz sorsát, ha nem akarunk más helyett megoldani dolgokat, ha ismerjük a SZERETET RENDjeit, és lelkünkben helyreállítjuk azt, akkor a saját családi mezőnk magában hordozza a gyógyulás lehetőségét is.
Akár témát hozol, akár segítőnek érkezel, mindig hozzájutsz a lelki megtisztulás élményéhez.

Leírni lehetetlen, tapasztald meg!

A programajánlóban láthatod a következő meghirdetett időpontot. Bármely elérhetőségemen jelezheted részvételi szándékodat, s én küldöm a részletes tudnivalókat.

Cégedet hátráltatja elakadás? A Rendszerállítás megoldást nyújthat

A Hellinger Családállítás módszertanában működő szabályok és törvényszerűségek olyan összefüggések, melyek minden általános érvényű rendszer esetében működnek – egy családi rendszerben éppen úgy, mint egy cég vagy szervezet rendszerében. Ezt a tényt felhasználva számtalan helyzetben kipróbálták a Rendszállítás hatékonyságát.
Egy cég választ kereshet és kaphat elakadásának hátteréről és okáról, de meglévő elképzeléseire is rátekinthet annak érdekében, hogy melyik út lehet a célravezetőbb.
Rendszerállítás esetén a megrendelővel pontosítjuk az igényt, ehhez állítási terv készül, majd rejtett állítással, anonim módon, anonim képviselőkkel lebonyolítjuk a rendszerállítást. Erről jegyzőkönyv készül, melynek eredményéről tájékoztatjuk a megrendelőt.

Interjú a módszerről az egyik Mesteremmel: